Sport sputtert

Ik ben niet goed bezig. ’t Is te zeggen, ik ben bezig, wat op zich al goed is, maar ik ben niet goed bezig.

Sinds ik Jimability (linkliefde-linkliefde) begonnen ben, zijn er een paar dingen verwaterd. Een daarvan is de regelmaat van het bloggen, maar dit heb ik bij deze weer opgenomen.

Bewegen zegt mijn acupunctuurdokter. Ik zou teveel suikers opnemen die als een zottekesbende naar mijn spieren racen, maar mijn spieren laten ze er niet in. Porte ferm√©e want ik doe er niets mee. Ik mag dan al 24 keer per dag de trap op en af lopen, het is niet genoeg. ¬†Daardoor zou ik ineens ook last krijgen van mijn kortetermijngeheugen. Maar best, want da’s nu net de reden waarom ik 24 keer per dag de trap op en af loop. Waarom vertel ik dat nu?

Een vriend van mijn vriendin gooide al zijn goeie wil op een hoop en stelde een programma samen van oefeningen. Ik heb het drie dagen volgehouden (waarvan de tweede dag een rustdag was). Daarna ging het moeilijk, want ik was wat ziek, had geen fut, had een steen in mijn maag. Les excuses…

Maar ik ga mij herpakken. En laten herbakken. In Eeklo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *