Ik ben géén Telenet, géén Electrabel

Deze titel online zetten en dan wachten. Zien hoeveel Googelaars toch op deze post zouden afkomen omdat ze problemen hebben met hun factuur.  Want het maakt blijkbaar niet uit wat ik hier schrijf (waarom niet als blikvanger “Gratis Telenet” of “Gratis Electrabel” maar hierover straks meer), dat lezen ze toch niet.  Je typt in google “problemen Telenet” en ik sta daar op nummer twee in de zoekresultaten.  Aanklikken, op deze site uitkomen, en hopsadikee, er is zelfs een tekstvakje waar je iets kan intypen.  Dus laten ze hun klantgegevens, factuur, tellerstand achter (voor ie°der°een leesbaar), zonder de minste aanwijzing dat ik ook maar iets met Telenet en Electrabel te maken heb. Laat ik daarom een klein, zomers, maar overdreven duidelijk idiotenvalletje online zetten.  Hou je vast, hier gaan we:

6 maanden GRATIS Telenet of Electrabel? Laat je VISA-kaartnummer achter in onderstaand commentaarveld!

Lees effe verder, gekke Internetgebruiker, en weet dat ik niets met Telenet of Electrabel te maken heb, dus kan ik je niet helpen met een gratis Telenetabonnement of gratis elektriciteitsverbruik, en ook niet met je factuur, verbruiksgegevens, toegang tot respectievelijke websites.  Het enige waar ik je kan aan helpen is het gevoel een belachelijk figuur te slaan als je toch je VISA-kaartnummer achterlaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *