LorcAct

Wat wil een jong als ik op een zonnige maandagavond, wanneer mensen van alle politieke partijen samentuinen voor een gezamenlijk geïmproviseerde barbecue en ijsverleiders hun plakkerig goedje op hoorntjes verkopen aan slikgrage kindjes en kraaien gapen van de hitte en ouwewijven van het doefe weer; wat, o wat wil een jong als ik op zo’n avond anders doen dan in een muf, donker theater gaan zitten met een veel te warm kostuum? Om van toneelke te doen.

Maar wat voor een toneelke!

We zijn de generale week in gestapt van LorcAct en zaterdag gaan we in première. Elk verstandig mens als gij en ik denken dan: die première van LorcAct, die zal wel al uitverkocht zijn!  Maar neen.  Er zijn nog plaatsen.

Ik herhaal: er zijn nu nog plaatsen voor LorcAct.  Maar niet lang meer.
Blijf niet op je witgekalkte kont zitten die al zo bleek en schraal ziet van te weinig zon en te weinig inspanning. Reserveer nu.

Kom achteraf niet janken omdat je het evenement van het jaar gemist hebt omdat je niet tijdig gereserveerd hebt, want al wat zal achterblijven van de 9 (negen!) voorstelling die we spelen, is dit:

En ah-ja, dit ook nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *