Rommelmarkt

De dag na die keer dat ik mijn stem had ingeslikt. Zo voelde dat; zo voelde die dag. En dat ik niet eens mooiere woorden opgespaard had om uit te spreken. Het had nochtans gekund, een woorden-vasten, gevolgd door verrijking en verrijzenis van het woord. De vlammende tongenbleven uit.

Ik moet denken aan Brenda, het meisje dat ik leerde kennen via-via net voor ze verongelukte via-via. Mijn geest ruimt op en komt daarbij oude herinneringen tegen, als dozen die na jaren geopend worden, met brieven en foto’s; met prullen waar de emo-kitsch als versuikerde caramel aan kleeft.
Het is volgende week rommelmarkt/garageverkoop.

Cryptisch, X?

Een reactie op “Rommelmarkt

  • 21 april 2009 om 12:32
    Permalink

    Half, J.
    Plakkerige emo-kitsch? Niet bepaald wervend voor uw garageverkoop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *