Nooit verandert (n)iets

Vreemd. Je komt na een hele tijd terug. Er is niets veranderd, de enige verandering ben je zelf. Stofvlokjes klitten samen tot stofwolkjes. Er is een kleine deining in een commentaar die niets met de originele post te maken heeft: “Ik heb een vraag over mijn Electrabelfactuur” en “Wat heb ik nodig voor mijn digitale tv-aansluiting van Telenet?” Ik heb zelfs geen moeite meer gedaan om daar een antwoord op te formuleren. Zoek het zelf uit, jongens. Wrong place, bad timing.

De plaats is dezelfde; en ik misschien ook nog wel. Ik sla het stof van mijn schouders. Slaap doet deugd: het lichaam rust uit, maar het koppeke blijft werken. In overdrive.

Een reactie op “Nooit verandert (n)iets

  • 17 april 2009 om 20:27
    Permalink

    Niets bestaat wat niet iets anders aanraakt. Weet je nog wie dat gezegd heeft?
    Zus sterft, alles verandert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *