Microsoft Surface in Europe

Joepie, de Microsoft Surface komt naar Europa.  Laten we hopen dat België snel aan de beurt is.  En als Conchango hiermee aan de slag gaat, dan kan ik alleen maar bewonderend uitkijken naar wat zij ermee gaan doen.  Ik heb Paul Dawson aan het woord gehoord tijdens Mix Essentials 08 in Louvain-La-Neuve en zag zijn demo tijdens de PDC.  Interessante man.  Fijne presentatie, goeie ideeën, knappe uitwerking, inspirerende user experiences.

Een reactie op “Microsoft Surface in Europe

  • 11 november 2008 om 22:20
    Permalink

    Oh, volume breaks vanaf 50 units… Zouden we geen 50 man vinden die een unit zouden willen bestellen? 🙂

    En, eh, 13.000 euro is de moeite, voor zo’n developer unit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *