The Standard

In 2005, toen ik de eerste keer naar de PDC kwam (Kristof is ondertussen aan zijn 3e editie toe), wilden we al iets gaan drinken in de Roof Bar van The Standard hotel (er bestaat zelfs een wiki-pagina van).  Het is hip, heeft een aantal celebrities als investeerders (el DiCaprio, la Diaz en el del Toro), maar ik vermoed dat we hen niet snel zullen aantreffen in de Downtown LA-vestiging (want er zijn er meerdere).

Kristofke wordt bediend

Zoals reeds gezegd: we wilden vorige keer al gaan, maar het was er eerst niet van gekomen, en daarna konden we zelfs niet binnen.  Dit keer zouden we, moesten we, gingen we.  Dachten we.
We namen de ingang van het hotel, nergens een aanduiding, dan maar de lift in naar de hoogste verdieping: gangen kamers, dat wel.  Een vluchttrap naar boven, deur op.  Direct tegengehouden door een security gast met de lyrische volzin: “Y’need a wristband.”  Deur dicht.  3 volle seconden hebben we een blik gehad op het lounge terras.  De volgende 3 seconden kijken Kristof en ik elkaar aan.  Weer naar beneden, doelloos in de lobby rondhangen, naar buiten, andere security vent gevraagd: aha, er was een private party tot 22u.  Huphup chop chop, weg.  Dan maar naar de Suede bar, de lounge bar van het Bonaventurehotel waar Kristofke zich liet bedienen:

Na tien uur gaan we terug, zelfde lift, zelfde gang, zelfde dakdeur, zelfde security guy, zelfde boodschap: Y’need a wristband.  Dit keer moesten we naar de receptie, van de receptie de rij die buiten stond aan te schuiven waar je id werd gecheckt. Don’t mess with the guy, nor with the guy next to the guy.  Maar dit keer werden we toegelaten.

Eenhoorn in The StandardKristofke voelt dat het nat is in de cocons van The StandardThe Standard zal wel leuk zijn, denk ik, als je er met een groepje uitgelaten poppen naartoe gaat, maar het was er zeer rustig.  Kristofke voelde dat de coconstoelen nat waren (en ik vond het iets té cozy om zo’n besloten ruimte te delen met Beddyteerken), dus gingen we zitten bij de Eenhoorn (“De eekhoorn?” – “Neen, de eekhoorn, Kristofke).  Cocktails en andere drankjes zijn er duur en niet goedkoop, maar je krijgt een leuk uitzicht van op het dak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *