De aap en Kristofke

PDC en IT seminaries in het algemeen strooien altijd met gadgets.  Met de T-shirts die ik ondertussen thuis liggen heb kan ik een wasstraat auto’s simoniseren.

Sommige gadgets willen grappig zijn.  En Kristofke wil nog grappiger zijn tijdens de dode momenten van een PDC sessie.  Met mijn excuses voor de slechte kwaliteit, maar het was donker in de zaal, iel donker.  Zo donker dat ik liever één stoel verder wou gaan zitten.  Maar het geluid maakt wat goed.

Een reactie op “De aap en Kristofke

  • 30 oktober 2008 om 5:36
    Permalink

    De sessie zag er mij verdomd interessant uit! Ik kan al niet wachten op de braindump … maar het zal enkel een “dump” worden vermoed ik. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *