Hooi

“Teveel hooi op je vork,” vraagt ze? Neen, tenzij ik mijn sinusaanval dan toch te danken zou hebben aan hooikoorts. Ik vind het best meevallen, zeker voor een vork van mijn omvang (ik maak mij ondertussen de bedenking hoe ver ik nog kan gaan in mijn hooi-vorkmetafoor).

Goed, ik heb momenteel 3 repetities per week en opleiding elke zaterdagvoormiddag. Zoveel is dat toch niet? En een lief ja… en een huishouden maar, laten we eerlijk zijn, met mijn vriendin kan ik dat huis best makkelijk houden. Waarom ben ik dan de laatste jaren zo snel viesverschrikkelijk verkouden met alle fluogroene details? “ouderdom” hoor ik u flauw rochelen. Neen, dan steek ik het liever op mijn fysieke empathie met al die vrienden, kennissen en familie die al weken lopen te snotteren. You are not alone!

3 reacties op “Hooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *