PDC2008: "Leave the coffee, Brian"

Drie jaar geleden ging ik naar het Groepje Staten van Hamerica voor de PDC2005, Microsoft’s Professional Developer’s Conference.  Duizenden developers van over gans de wereld komen dan samen om te horen waar we als Microsoft Developers naartoe moeten.  We kregen toen te horen dat een aantal foundations (workflow, presentation en communication foundation) dé ontwikkelingen waren waarin we moesten investeren.

Het is nu drie jaar later en PDC2008 staat voor de deur, en we weten nog steeds niet wie van ons naar de conferentie mag gaan (en of er überhaupt iemand mag gaan van ons bedrijf).  Vreemd.  Dat terwijl we in die branche van IT zitten waar (toekomst)visie van het hoogste belang is. Er is maar één (1) conferentie die er echt, echt toe doet voor dergelijke Microsoft professionals, en da’s de PDC.

Ik geef toe, het promotiefilmpje zal mijn baas niet over de streep trekken.  Alhoewel, ik ken zijn “voorkeuren” niet.  You want geek, you get geek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *