Hoge stemmen

Vrouwen hebben een hogere stem tijdens vruchtbare periodes, beweert de UCLA. Zou dat bij mannen anders liggen? Hoe dieper de stem, hoe olympischer zijn zaad? Bovendien zouden mannen en vrouwen hogere vrouwelijke stemmen aantrekkelijker vinden.

Bullocks. Geef mij maar een lekker wijfie met een heerlijk hese stem. Dat vind ik pas geil. Maar misschien is dat een bescherming van mijn biologisch instinct, zodat ik de aardkloot niet (over)bevolk, want met mijn diepe stem ben ik al gevaarlijk als ik tegen de vrouwen spreek (sopraanvrouwen, that is).

Voor welke stemmen vallen jullie?

3 reacties op “Hoge stemmen

 • 9 oktober 2008 om 11:28
  Permalink

  Ik ben al content als een paar goei tetten aanzitten. 🙂

  Dat doet me er aan denken dat ik eigenlijk nog eens met een hoer op cafe moet gaan, zoals in Las Vegas, ooit, toen. 😉

 • 9 oktober 2008 om 11:50
  Permalink

  Haha!

  – Are you into adult entertainment
  – Of course, we are guys!

  Ga jij naar de PDC? Wij zijn nog aan het lobbyen.

 • 10 oktober 2008 om 10:51
  Permalink

  Nee, dat zit er spijtig genoeg niet in dit jaar. Het kost toch een pak geld, en ik ben net op een nieuw project begonnen… Zou niet ideaal zijn om nu te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *