iPhone for you, jPhone for me

Ik heb hem en ik heb er lang moeten op wachten.  Natuurlijk.  Er zijn er een paar die zo lang en zo luid in hun vuistje gelachen hebben dat hun tanden door hun lippen zitten.  Natuurlijk.  Maar ze mogen ophouden met lachen, want ik heb hem: mijn iPhone.

Dat ik er zo lang heb moeten op wachten heb ik aan mezelf te danken.  Ik ging naar een Apple store om daar mijn iPhone te bestellen (want Mobistar vroeg een behoorlijk voorschot) en na 4 weken wachten zeiden ze me dat ik in de helft van mijn wachttijd zat en na 8 weken zeiden ze… dat ik in de helft van mijn wachttijd zat.  Bestelling opgezegd, bij Mobistar gaan aankloppen, deur stond open, voorschot betaald, anderhalve week later mocht ik hem (of doop ik hem haar?) ophalen.

Ze is er and I love her.

Natuurlijk, ze heeft haar tekortkomingen die reeds uitvoerig uitgesmeerd werden over het Internet: batterij (haar kaarske is na een dag uit) en ze heeft op 5 dagen tijd al 1 keer de geest gegeven en het geprojecteerd keyboard is wat wennen en de camera is maar een lousy 2 megapixelken, maar ach, het is een zoetje en ik heb al velen met haar charmes ingepalmd (zelfs mijn madam).

Zij is een leuke ervaring, ga daar maar naast staan met die harde interfaces van Windows Mobile en Symbian.  En zoals het betaamt bij de geboorte van een prinsesje, laat ik hier ook nog geen foto’s van het wonderkind zien, misschien wel wanneer ze kan poseren in haar eerste jasje (via).

Tip voor wie na het synchroniseren van zijn agenda merkt dat zijn afspraken op zijn iPhone allemaal een paar uur vroeger ingepland staan: verander in de settings de tijdszone.

Een reactie op “iPhone for you, jPhone for me

  • 7 oktober 2008 om 19:53
    Permalink

    Dus jij bent zo’n threenager…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *