Geprezen tijdens het Festival van het Amateurtheater

De afgelopen week was het stil op deze blog en dat had alles te maken met de herneming van Sex in Sakhalinsk in LaBarraca.  We waren ook door Circa uitgenodigd om te spelen op het Festival van het Amateurtheater in de Minardschouwburg in Gent.

Allemaal heel tof en jolig en decors opbouwen tijdens de bloemenstoet van vorige week en op AVS komen met geen 3 minuten sex (in sakhalinsk).

Banner: Prijs Beste Creatie Festival van het AmateurtheaterEn vandaag zijn we uitgeroepen tot de Beste Creatie van het festival.  Ik was er zelf niet bij om te huppeldansen of frivole proficiatjes in ontvangst te nemen.  Bovendien is “Beste Creatie” natuurlijk iets wat Filip Martin (auteur en regisseur van het stuk) toekomt en moet ik niet met zijn pluimen gaan lopen.  De andere prijzen gingen naar De Waanzin (beste mannelijke hoofdrol), Theater Krakeel (beste vrouwelijke hoofdrol en beste productie) en de Leiezonen (beste bijrol).

Het zal morgen wel ergens in een lokale krant of lokale blog in veel officiëlere bewoordingen te lezen zijn, maar voor wie er vanmorgen niet bij was: u las het hier het eerst.

4 reacties op “Geprezen tijdens het Festival van het Amateurtheater

 • 29 september 2008 om 17:54
  Permalink

  Dat verdient een dikke proficiat, al is het dan Filip zijn creatie. Als jullie slecht gespeeld hadden, zou die creatie niet bepaald tot zijn recht gekomen zijn, toch?

 • 29 september 2008 om 20:16
  Permalink

  Dat zijn hele wijze woorden! Dankuwel. 🙂

 • 30 september 2008 om 8:42
  Permalink

  Ge hebt het wel gemakkelijker dan de meeste anderen, gij moogt/moet ook professioneel gezien continue toneel spelen natuurlijk!
  Toch alvast mijn welgemeende bewondering en waardering voor het tentoonspreiden van zoveel talent.
  En succes op de uitreiking ook natuurlijk … en breek nog zo ne keer ne poot of iets dergelijks hee!

 • 30 september 2008 om 14:25
  Permalink

  @Batty: thanks, man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *