Dat rijdt wel lekker

Wie dacht dat ik het hier over mijn vriendin zou hebben of over De Vrouw van Het Kritische Compliment, zit op de verkeerde blog en verwijs ik graag naar andere sites.

Ik heb een nieuwe auto (uit te spreken als ooowtooow).  Mijn oude was opgereden, volgens de leasingfirma, wat ik helemaal niet wil bevechten.  Welke auto ik nu heb?  Van ’t zelfde merk als de vorige (dat Bayerische), maar nu nen zwette.

Ik ben er content van, dat zeg ik nu na een weekendje rijden.  Voor het eerst ben ik tevreden dat mijn auto stilvalt: hij valt stil aan de lichten om de CO2-uitstoot te beperken en start bijna zo snel als Kim Gevaert.

En omdat ik nu een tikkeltje comfortabeler en vooral met een nieuwe wagen elke dag in de file mag staan zeg ik:

Dankuwel, werkgever!

3 reacties op “Dat rijdt wel lekker

 • 4 augustus 2008 om 17:36
  Permalink

  Zelfs ik mocht er al eens mee rijden zeg … kwestie van de auto al gewoon te zijn als mijn lief er eentje teveel op heeft 🙂

 • Pingback: Car policy | Jimability

 • 19 augustus 2008 om 21:07
  Permalink

  @jim

  als uwe zwette vierwieler net zo snel start als Kim Gevaert tegenwoordig,
  dan moet ge misschien toch eens een belleke doen naar uw leasingmaatschappij : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *