Alweer verhuisd

Mij een dag zonder blog zetten, zonder daar iets over te communiceren, zonder te reageren op mijn vragen hierom en dan na twee dagen afkomen met een gestandaardiseerd bericht

We could not reply to individual emails or support tickets earlier since we were busy with correcting the situation.
The Mysql connections settings had been fixed yesterday and optimized so that such issue does not recur in future.

waar ik weinig van geloof ([will] not recur in the future).  En dat terwijl ik al een paar maand problemen heb met de beschikbaarheid van mijn site…  Mijn oproep aan iedereen: leer communiceren! 

Moet je als luchtvaartmaatschappij een toestel aan de grond houden wegens technische problemen, licht de passagiers in. 
Ligt je database server uit, stuur dan een algemeen mailtje naar de gedupeerde klanten waarin je je verontschuldigt en breng hen op de hoogte als het probleem hersteld is.  Laat van je horen, ook al is de boodschap niet positief.

moving-boxes-2Dus, een move.  Een verhuis naar DreamHost.  Ik was vergeten wat een gedoe dat allemaal is. 

 • Backup nemen van de oude omgeving
 • Hosting aanvragen
 • www.jimability.com laten verwijzen naar nieuwe hosting plek
 • Database aanmaken
 • WordPress software + plugins installeren
 • Posts, images en andere data importeren
 • BlogInstellingen aanpassen
 • Alles een beetje uittesten

En ondertussen geen blog online hebben.  Het is me gelukt.  Ik kan niet zeggen dat er een nieuwe Jimability is, daarvoor had ik de tijd niet.  Ik moet trouwens nog altijd met een nieuw theme afkomen. Da’s voor later.

Ondertussen heb ik wel wat rotzooi verwijderd, zoals bv. de MetaTale verwijzing, want ineens kent die Jimability niet meer.  Mocht er nog iets niet draaien als een met baby-olie ingezeepte mama’s hand op baby’s billetjes, dan hoor ik het wel van jullie, o trouw en glorierijk publiek.

3 reacties op “Alweer verhuisd

 • 27 juli 2008 om 21:20
  Permalink

  Wij verhuizen eind december 😉

 • 28 juli 2008 om 0:14
  Permalink

  Ik verbouw … en dat doet minstens evenveel stof opwaaien!

 • 28 juli 2008 om 11:34
  Permalink

  @moose: een bbq, smaakt dat in december? Ik wil gerust IN huis kijken hoe gij in de sneeuw het vlees bakt 🙂

  @batty: och, dat valt toch allemaal mee zolang je geen elektriciteits- of waterbuizen raakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *