Privé kattebelletje

privnoteStel: je wil een geheim berichtje naar iemand sturen. Dan kan je frunniken met geëncrypteerde boodschappen enzo… Of je stuurt haar een privnote: een boodschap die verdampt van zodra die gelezen wordt. Het principe is eenvoudig, je gaat naar de site, tikt een boodschap in, je krijgt een link die je via mail naar iemand doorstuurt. Die klikt op de link en leest het bericht. Daarna foetsie.

Ik heb op het Internet een foto gezet van een van de Jimability-lezers in uitermate compromiterende pose.  Mijn privnote bevat de link naar deze foto.  Ik ben eens benieuwd wie de eerste is en wat die persoon met die link zal doen.

Een reactie op “Privé kattebelletje

  • 25 juli 2008 om 0:14
    Permalink

    Mensen die in de states zitten, hebben het voordeel dat ze misschien wel eens voor de pc zitten als een dergelijke post opduikt 🙂
    Maar nieuwsgierige katten in een beetje compromiterende situaties, was er toch wel wat over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *