Verleidelijk

Het is zo (zóóóóó) verleidelijk, maar je bent hopeloos dom, zo dom (als een haan die het Kanaal wil overvliegen omdat daar de Engelse kippetjes voor het pakken liggen) als je van reis thuiskomt, nog een paar dagen thuis uitreist, maar dan toch je werkmail checkt.

Ik heb mijn werkmail gecheckt.  Oh neen, ik zou niet alles lezen, ik zou alleen lezen of ik maandag naar een klant moet.  Balans van die 5 minuten beroepseer:

 1. Boete van 160 euro voor te snel te rijden, twee dagen voor ik op vakantie vertrok;
 2. Mailtje krijgen dat ik op cursus gestuurd word voor iets wat mij geen holbewoner interesseert en voor iets waarvan mij nooit gevraagd werd of het mij een oermens zou kunnen interesseren;
 3. Nog steeds geen idee of ik maandag naar de klant moet.

Doe er mij aan herinneren dat ik volgende keer mijn digipass (dingetje waar je 5 cijfers op ingeeft en je 6 cijfers van terugkrijgt, een soort van Lottotrekking waarmee je toegang krijgt tot het netwerk van je werk) kwijtspeel.

3 reacties op “Verleidelijk

 • 24 juni 2008 om 0:43
  Permalink

  Jimbo,

  Kzou graag dienen “Graaven”-tar ne keer testen … testing!

 • 24 juni 2008 om 0:44
  Permalink

  Mijn “Uuft” gelijkt precies op een blaat bloksken met een gekantelde witte “G-spot” erin 🙂

 • 24 juni 2008 om 17:57
  Permalink

  Ik heb in jouw eerste commentaar je email adres gewijzigd, dan werkt het. Het email adres van je andere commentaar is ongewijzigd. Je moet het gewoon toevoegen aan je gravatargegevens op http://www.gravatar.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *