Weekeindelijk

Joepi, ’t is weekend. Met el tiempo tropical zou je bijna vergeten dat we een drukke week gehad hebben. Nu dus rust, vakantie, ontspanning en zomerse rieleks.

En toch zit het weekend alweer proppesvol met praktische dingen. Morgen een kleine fotoshoot, leemverf kiezen (en neen, ik vind dat geen leuke bezigheid, ik ben niet zo’n leemverfshopper), en nog meer van dat praktisch grut.  Zondag moederdag bij alle moeders die ik heb.

Maar dan, dan is het pinkstermaandag, ik voel de heetlikkende vlam van onzen Heiligen al kietelen boven mijn hoofd en het zeurende roekoe├źn van de Heilige Geest (troek met die siempele Dooif) brengt mijn alfagolven tot rust.

Ik wens u allen hetzelfde (maar vooral morgen allemaal uit mijn buurt blijven zodat ik snel van mijn regelzaterdag afben).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *