Oproep aan de vrouwelijke medemens

(Toeval of niet, ondertussen speelt "Welig Tieren Alle Klieren" van Hugo Matthysen op de iTunes)

Schoon weer, he? De zon op je huid, zo tintelend branderig dat het voelt alsof een duivelinneke je vel streelt. Het fijne is dat er dan schoon volk buiten komt en loopt te paraderen.  Het minder fijne is dat er minder schoon volk buitenkomt en óók loopt te paraderen.  En soms is dat aandoenlijk en nog vaker niet doenlijk.

Flickr: 'Ass crack' volgens wonderbeanIk ben een adorator van Vrouwelijk Schoon. 
"Hé, échte schoonheid zit vanbinnen???"  Jèk-jèk-jèk! Maar échte lelijkheid zit ook vaak vanbuiten (al steel ik hiermee someone’s line). 
Dus daarom vraag ik jou, vrouwelijk… eh… vrouwe… vrouwmensch, let een beetje op mijn gevoelens.  Een zwarte string onder een flinterdunne witte broek kan best en is vaak supersexy, maar niet als die string twee billen snijdt waarmee je Europa én Azië kan bedekken, en het etiket als nationale vlag in de (eigen) wind wappert.
Een geultje naaktheid dat piepkenduik speelt met de rand van je broek (de zogenaamde ass crack) heeft een lekker onchristelijk effect op mijn hardbereden vastberadenheid.  Een modderige vaargeul, daarentegen, die het Panamakanaal evenaart nog vóór Belgische baggeraars voet aan wal gezet hebben, brengt mij flux branderige reflux en een overreden vastheid.
O ja, en de camel toe, mijne dames, dat ziet er zo pijnlijk uit dat ik u -geheel belangeloos- van de mensonterende splijtstof wil ontdoen.
En een laatste mededeling (voor de goede orde): als u met dit tropische weer verkoeling zoekt, gauw uit de tuin in de teenslippers springt, snelsnel een niemendalletje over het hoofd trekt en in de diepvriezers van  de Delhaize kruipt om het laatste Häagen-Dazsje van de achterste rij te plukken… en als u er dan na enkele minuten helemaal verkoeld uitkruipt, wees dan niet verwonderd dat een horde mannen zich blind staren op uw boezem: u steekt hen immers de ogen uit met de Chocolate Brownie with Belgian Chocolate Chips on top die u zo spits, prompt en zelfvoldaan voor u uitdraagt.

2 reacties op “Oproep aan de vrouwelijke medemens

  • 9 mei 2008 om 8:51
    Permalink

    Ik heb het er warm van gekregen. Terraske doen met nen Häagen-Daz?

  • 9 mei 2008 om 11:14
    Permalink

    Ik moet zeggen dat ik op een mooie dag deze week ook recht in de butt-crack van een nonchalante zwetende jongeling staarde, toen die zich bukte om verkoeling te zoeken in de frigo’s van de Delhaize. Gelukkig zijn er veel meer mooie momenten te beleven bij dit weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *