Pottekes met goud

Foto regenboog (autostitch)

De regenboog (eigenlijk regenbogen, als je goed kijkt) van woensdagavond was schitterend.  Bij ons baadde die in het felrode avondlicht van de ondergaande zon, terwijl het plakkerig regende.  Ik kon hem niet in één klik vatten, dus kwam er autostitch aan te pas om de verschillende foto’s aan elkaar te lijmen.  Maar autostitch had blijkbaar wat moeite met het bovenste gedeelte van de boog.

Mooiere foto’s van de bogen vind je bij inferis (die ze een week eerder gevonden had).

2 reacties op “Pottekes met goud

  • 2 mei 2008 om 20:02
    Permalink

    Ik heb de mijne door photoshop laten stitchen, omdat ik niet zo content was van wat autostitch er van maakte.

  • 2 mei 2008 om 22:48
    Permalink

    Ik zag ze woensdag boven de Leie, een poot aan elke kant. Zo mooi, er een foto van proberen te maken leek me zinloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *