De Monowheel van Ben Wilson

Rij hiermee eens door ’t stad:

Foto: MonowheelDesigner Ben Wilson beweert ook niet dat het een verbetering is ten opzichte van de traditionele fietsen.

Dat is dus 1 wiel, voor wie nog niet stilgestaan had bij de term monowheel.  Een wiel waar een zadel op gemonteerd is, trappers en een stuur.  Er is ook nog ergens plaats voor een fietsbel.  Geen spaken en het wiel schuift onder je door.  Een fietskapje en spatlappen ontbreken.

Nu nog uit de buurt van tramrails blijven, er iets op vinden om je arm uit te steken als je moet afslaan en de mogelijkheid om de kabas mee soepprei uit den Aldi ergens aan op te hangen.  En dan een klein beetje oefenen, want voor je het weet schuift het wiel helemaal onder je door en hang je ondersteboven te trappen.  Misschien nog een optie voor al die bomma’s die elke ochtend hun fietsoefeningen in bed doen.

(via & via)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *