LightRoom Update 1.4.1

Het was hier nog eens van a la 1, a la 2, a la 3, a la 1.4.1 update ten programma van Adobe LightRoom.  Zoals bij vorige updates van ’t programken ging het ook tijdens deze beurt niet van een strooien dakje.  Want de link die u voorgeschoteld wordt bij het ontpoppen van het programma of na het volgen van de broodkruimeltjes op de website van Adobe, werkt niet. Een bericht dat ze de bovenleiding van de website aan het nakijken zijn.

Maar horeca na wat goegelgorgelen, je kan de update beter afhalen per FTP (pc/mac).  Dan haal je het binnen nog voor Black Beauty haar niet getrainde ruiter van de rug kan slaan.

Opletten bij installatie van de update (ik heb de vout fanmiddag ook gemaakt): de update wordt standaard in een andere map geïnstalleerd (1.4), waardoor sommige van je snelkoppelingen misschien niet meer zullen werken.

Gebruiksvriendelijkheid is bij de Adobe’rs gestopt net vóór het uitrollen/deployen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *