Labeling

Nokia Updater scherm

Hier heb ik een broertje aan dood: onduidelijke boodschappen die we de gebruiker toegooien (ik weet dat er ergere bestaan).

Eerst wordt gezegd dat je je computer moet herstarten.  Dan wordt gezegd dat je Yes of No moet klikken, wat volgens mij een antwoord moet zijn op de niet-gestelde vraag: “Do you want to restart your computer?”  En ik zal er maar van uitgaan dat ‘Yes’ overeenkomt met het groene vinkje (wat mij meer doet denken aan “OK”) en ‘No’ het wit-rode kruisje (wat mij meer doet denken aan “Afsluiten”).

Ik geef toe, mijn alternatief is grafisch wat druger, maar dat kan wel wat spicier gemaakt worden.  Het gaat hem om de tekst en de labels/knoppen.

Nokia Updater scherm (Alternatief)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *