Voorbereiden op de eerste sneeuw

Waar ben ik aan begonnen?  Die woorden gonzen in mijn mucushoofd.  Vier dagen lang artikels schrijven over iets waar ik de sneeuwbotten verstand van heb.  Van vrouwen heb ik meer verstand, imagine that.  Maar: “Geen gezeik, iedereen rijk“, om het met een van mijn favoriete Blandijnbergmannenwc-slogans te zeggen (naast het betere “Morgen revolutie! Breng boterhammen mee.“)

Wat ik zou meenemen? (No limits of course).  De BMW X3 voor optimale video capturing. En vooral niet toegeven dat ik word be├»nvloed door reclame.

Hoe ik mij fysiek zou voorbereiden op zo’n trip?  Het board chirurgisch laten vastnieten aan mijn voeten.  Anderzijd, met mijn maatje 46 glijd ik stabiel de meeste hellingen af.

En mentaal? Een Dela utivaartverzekering afsluiten, zodat mijn Fraulein in alle rust van mijn uitglijvaart kan genieten.  ’s Ochtends -zoals Marc- nog eens alle dingen groeten (dag bloem-ploem-ploem, wat doe jij in het door ons verwaarloods plantsoen?).  Zorgen dat de envelopkes met afscheidsbrieven naar Al Mijn Vrienden klaarliggen (het was mij een feest om jou te kennen en het spijt mij bij deze ‘ciaokes’ te moeten zeggen, zeker als ik jou nog geld moest).

 

Icoon: Gletschers zijn de MAX Dit artikel is geschreven in de slipstream van gletschers zijn de MAX.
Jim, Jerre, Frank en Tony brengen ode aan de gletcher.

2 reacties op “Voorbereiden op de eerste sneeuw

 • 4 april 2008 om 22:03
  Permalink

  Lijkt me ook wel handig zo een bmw3. Krijgt ge dat in uwe rugzak?

 • 6 april 2008 om 21:55
  Permalink

  ’t Is duidelijk dat je van vrouwen meer weet.
  Enkel zichtbaar voor het getrainde oog : dure wagen, chirurgie, geld…
  Btw :tip tegenmucus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *