[ ‘tWijfinmij-week ] Deel 5: Kinderen

Kinderen.  Kinderen.

Kleinmannen.  Ukkies.  Onvolwassen dwergen.  Oogappeltjes.  Menselijke parasieten.

Ik liet ooit iemand zeggen:

Copulatie hoeft niet noodzakelijk te leiden tot populatie.

Wat kan ik zeggen over kinderen; de meeste van mijn vrienden weten hoe ik over kinderen denk, omdat de gesprekken veel te vaak die richting uitgaan.  Kinderen zijn fantastisch (en ik ben blij dat ik godfather ben), maar nadat ik een ganse namiddag doldwaas met hen gespeeld heb, ben ik opgelucht als ik ze terug mag toevertrouwen aan de mama en de papa.

Ik zou nog veel meer kunnen schrijven, maar meer moet dat vandaag niet zijn.

(via)

[ Deze post is geschreven naar aanleiding van de wijvenweek.  Ik probeer deze week ’t wijf in mij aan het woord te laten in mijn persoonlijke ’t Wijf In Mij Week, waarbij ik de dagthema’s volg van de wijvenweek. ]

2 reacties op “[ ‘tWijfinmij-week ] Deel 5: Kinderen

 • 28 maart 2008 om 12:06
  Permalink

  Ik ben zelf een grote voorstander van kindjes. Der kwam vroeger veel baby over de vloer bij ons thuis. Mijn mama is zelfstandige vroedvrouw. Beschouw me maar als den onnozelaar die graag met de kindjes speelt.

  Een collega van mij, volledig bebaard, voor de rest redelijk normaal formuleerde het op deze manier :

  -“Kinderen zijn hinderen”

  Ik heb nog een straffe quote van hem in diezelfde lijn :

  -“Wij leiden niet onder de sociale dwang om ons te moeten voortplanten”

  Achteraf heeft hij zijn woorden moeten terugnemen. Hij is nu vader van 2 kleine ukkies. Flauw he.

 • 28 maart 2008 om 12:26
  Permalink

  ’t is een janet uwen collega 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *