[ ‘tWijfinmij-week ] Deel 4: Huishouden

Housewife Ik wil heel graag mijn huis houden.  We wonen er nu al bijna vijf jaar en de helft van mijn eigenste dingetjes zitten nog in dozen op zolder, maar da’s zeker niet omdat ik hier (rap) weg wil: ik wil wel degelijk mijn huis houden!  We zijn er gewoon nog niet toe gekomen om de zolder -die eigenlijk mijn bureau zou moeten worden- van laminoooaat te voorzien.  De kwak verf ontbreekt ook nog op de muren en de deuren.  Dat is natuurlijk de oorzaak van ons gebricoleerd bestaan, waardoor alles overal en overal alles ligt: wanorde is des onzes.

Maar hozee, hozee, we komen er wel: want in mei (als ’t God en klein pierke belieft) dan krijgt onze living, keuken, hall en toilet een nieuw (gekleurd) vel en zou de zolderruimte langzamerhand moeten ingericht raken.  Toch blijf ik met twee woorden spreken.

Van dan af nemen we er misschien een Professionele Kuismadam bij.  Tot die tijd durf ik geen cleaning lady uit te nodigen.

[ Deze post is geschreven naar aanleiding van de wíjvenweek.  Ik probeer deze week ’t wijf in mij aan het woord te laten in mijn persoonlijke ’t Wijf In Mij Week, waarbij ik de dagthema’s volg van de wíjvenweek. ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *