Telenet Klantendienst Problemen

Ze hebben mij vandaag mijn Internet afgepakt. De Internetdwergjes van Telenet hebben mijn IP adres afgepakt. Mongolen.

Maar mijn telefoon deed het nog. Dus kon ik beginnen MUDden met de telefooncomputer van Telenet.  Dat ging zo:

Zij: Voor technische storing, druk 2
Ik: 2

Zij: Voor problemen met Internet, druk 2
Ik: 2

Zij: wij gaan nu uw modem testen.
Ik: …

Zij: Uw hebt géén problemen. Alles werkt prima. U bent een onnozel viswijf dat hebt liggen kwijlen op de Internetinstellingen van uw computer.  Als u te lomp bent om dit in orde te maken, bel dan naar het superduurextrabetalend nummer 070/xxxxxx.  En anders: zoek het zelf maar uit.

Ik bel dus naar dat nummer, weer zo’n telefooncomputer.  Na een paar keuzes kom ik uit op:

Zij: Wij zijn uitzonderlijk gesloten.

Eh…?  Excuseer? Jullie mij zonder Internet zetten en dan zo’n gezeik?

Ik probeer allerlei dingen uit.  Waaronder de stekkers van mijn modem, mijn kabelbakske, de batterij, etc… uit te trekken, maar ’t wijf blijft zeggen: “Uw internetconnectie werkt perfect.”  Hoekandanou?

Na nog een paar keer bellen, raak ik ineens bij Jeroen van Telenet, die mij zegt dat het een algemeen probleem is en dat het opgelost zal worden.

Tip aan Telenet: herbekijk eens jullie telefooncomputer, want dat ik 7 keer heb moeten bellen om eindelijk iemand aan de lijn te krijgen, voor een probleem dat bij jullie ligt, is echt geen service.

19 reacties op “Telenet Klantendienst Problemen

 • 26 maart 2008 om 8:51
  Permalink

  Rhaaaaaaah, mijn bloed begint spontaan over te koken. Ik haat die losers van teleslet ook ZO hard.

 • 27 mei 2008 om 23:58
  Permalink

  Waarde team, bij het ontvangen vd. eerste factuur = BasicNet = zie ik toch een hogere factuur dan in Uw folder. Normaal 2 x gevraagd aan Uw call – center bij eerste contact = start = 20 euro(BTW – incl./maand) + 50 euro(act.-kosten BTW incl.) + mij 2 x bevestigd. Eerste fact. spreekt op 95 euro. Gebeld naar Uw klantendienst = extra komt er bij omdat ik basic – pakket genomen heb. Nergens vermeld in uw folder of mij medegedeeld. Ik krijg volgende maand, zoals men mij beloofde, een fijne korting. Ik werk als pr – verantw. bij een ziekenfonds = als ik dit zo meld aan klanten, heb ik 48 uur de tijd om de firma verlaten.
  Uw correspond. heeft zich telef. verontschuldigd. Graag uw zeer juiste rechtzetting. Met dank. MVHoey – Frans Uyttenhovestraat 7 – 9040 Gent = klantr. = 629710761. Nota : dit een opmerking waard bij het Min. Ecom. Zaken – anderzijds perfectie dienstverlening bij uw firma.

 • 2 juni 2008 om 13:17
  Permalink

  Telenet: technische problemen…
  Heb ik twee jaar terug ook voorgehad: alles checken, modem aan en uit, naar de 070/xxxxxx gebeld etc … alles bleek volgens telenet in orde. Uiteindelijk lag het probleem toch bij hun: er was iets fout met mijn IP-adres. Hebben z evriendleijk rechtgezet, mag wel voor 10 minuten bellen naar 070…
  Heb sinds zaterdag geen internet meer… weet niet of t aan mijnj pc ligt of aan telenet, dus vooraleer alles te herconfigureren… even wachten…
  Via t werk op de site van telenet een formulier “technische storingen” willen invullen … is niet gelukt, want ik ken mijn klantennr niet uit het hoofd. Oh, ja, er staat een link op om je klantennr bij telenet op te zoeken, alleen spijtig dat die pagina wegens een technische storing weer (!!!) uit dienst is …

 • 30 oktober 2008 om 10:03
  Permalink

  Ja ik zit met een nog vreemder probleem.
  Ik werk met belgacom internet mijn buur met telenet.
  Het probleem is het volgende:
  Ik ben een actief kortegolf en middengolf lange afstandluisteraar en werk uiteraard met gevoelige ontvangers en antenne.
  Ik zit met een bromsignaal van ongeveer 75khz en harmonischen daarvan.
  Na uitgebreid zoeken naar de storingsbron komen we na uitschakelen van de telenet internet verbinding tot de conclusie dat het stoorsignaal van daar komt.
  Gezien de vlotte kontakten weten we niet goed wat begonnen.

 • 25 juni 2009 om 10:01
  Permalink

  Stom fcking telenet , mijn draadloos internet weer plat , vor de zoveelste keer!
  IK bel dan , zelfde verhaal als jij, ALLES IS IN ORDE MENEER

  NE NIET WAAR JIJ FCKING DOM MENS DAT ZEG IK NET

 • 26 juni 2009 om 11:02
  Permalink

  Geachte Mevrouw, Geachte Heer,
  Ik heb het volgende probleem: in 40% van de gevallen waarvoor mijn gebruikersnaam en mijn wachtwoord worden gevraagd en ik die vermeld, worden die geweigerd of als onbekend gnoemd, meer in het buitenland dan in het binnenland. Hoe kan ik daar een oplossing voor vinden?
  Met dank bij voorbaat en vriendelijke groeten.

  Michel Hanot
  Klantennummer: 31922292.

 • 7 juli 2009 om 18:46
  Permalink

  Hoi, ik zit met het zelfde probleem bij Telenet.
  Ben er pas klant en heb al niets ander gedaan als liggen bellen naar dat betalend nummer natuurlijk. Mijn eerste factuur bedroeg 180 euro.
  Van de eerste technieker moesten er al dadelijk twee kasjes extra geplaatst worden.
  Maar helaas werkte mijn internet niet optimaal, volgende technieker, die vertelde dat de eerste een fout had gemaakt dus wat tot nog maar een kasje erbij, mijn factuur 121 euro.
  Nu een paar weken later werkt de rommel nog niet zo als het moet.
  Mijn internet valt voortduren uit.
  Ik heb 7 jaar via de gewone telefoonlijn op internet gezeten nooit problemen gehad.
  Wat mij het meeste boos maakt is als je de heren belt kost het je hopen geld en iedere keer krijg je een andere met weer een andere uitleg.
  Ik ben van april klant en ben het al zo moe maar ik hang er blijkbaar een jaar aan vast.
  Kan mij iemand raad geven hoe ik van die stomme Telenet afgeraak.

 • 20 juli 2009 om 16:59
  Permalink

  Punt1:ik wil een factuur rekening betwisten en melden aan TELENET.
  Hoe kan ik een e-mail sturen ????
  Punt 2:Ik vindt het heel grof en beschamend een faktuur op te sturen
  met maar liefst 8.15€ verschil met de voorgaande zonder de reden op
  te geven.Ik overweeg zelf mijn abonnement:P.C/vaste telefool/
  mobile telefoon op te zeggen.firmin

 • 23 juli 2009 om 2:41
  Permalink

  Bedankt Wendy, voor deze interventie! Ik hoop dat Telenetgebruikers mét technische of facturatieproblemen hierdoor hun weg vinden naar jullie formulieren.

 • 2 augustus 2009 om 13:47
  Permalink

  mijn digicorder geeft geen beeld , geen enkele post nog te nemen alle fiches zijn ge controleeerd , geen klank en zwart beeld

 • 26 februari 2011 om 21:03
  Permalink

  ik ben zelf technisch medewerker op de helpdesk van telenet en mag ik er u allen op wijzen dat als u 1 of 2 rotte appel(s) aan de lijn heeft gehad dat dat niet wil zeggen dat wij allen zo zijn.
  er zijn er ook die hun werk au serieux nemen en effectief hun best doen voor de oh zo geweldige klant.
  by the way, u zou het vast niet denken, maar er wordt ook effectief controle gedaan om zeker te zijn dat u de juiste service van telenet krijgt.
  betreft klachten kan ik u dan ook best doorverwijzen naar de emailformulieren hierboven, pas als men er weet van heeft kan er iets aan gedaan worden.

 • 5 maart 2011 om 16:05
  Permalink

  Fijn dat jullie ons allemaal over 1 kam scheren.

 • 26 maart 2011 om 17:11
  Permalink

  from: Gustaaf Coningx nr 885311825
  To: Mevr Catharina

  Geachte mevr

  Uw aandacht wordt gevestigd op mijn vorige mail. Met de vermelding dat er op 19maart2011 de som van 19,83euro per vergissing
  2X was overgemaakt. Uw antwoord was : ‘Het is nog niet in ons bezit, maar wordt automatisch in mindering gebracht van uw volgende afrekening’. Nu stelde ik vast dat er op de uittreksel van KBC nog eens dezelfde som werd ingehouden. Dus voor dezelfde periode
  heb u het verschuldigde bedrag 3X ontvangen. Nu ik was in de waan dat er geen permanente opdracht was voor de Digicorder.
  Mag ik u vragen dit na te trekken? Zodoende is er voor de volgende 2 maanden de gelden voorzien.
  Mag ik u vragen me een mailtje terug te sturen?

  Vriendelijke groeten
  Coningx Gustaaf
  Tolkamerstraat 25
  3473 Waanrode (Kortenaken

 • 26 maart 2011 om 17:14
  Permalink

  Ik ben met een probleem, onmiddellijk en vriendelijk te woord gestaan.

  Staf

 • 5 september 2011 om 15:01
  Permalink

  ik heb aangetekend een opzeg verstuurd in maart 2011,heb eenschrijven ontvangen op16 maart met deontvangst van de opzegging. dan nog een schrijven dat er159,06 euro zou teruggestort worden in april 2011,nog steeds niets ontvangen wat gebeurt er ? mijn klantnummer is 625952518 mijn accountnummer is 91755548

 • 11 september 2011 om 14:22
  Permalink

  Heb 80 minuten gebeld nopens een inlichting geen antwoord.Heeft het eigenlijk nog zin om bij zulke firma
  aangesloten te zijn. Voor de vlugge noodzakelijke hulp moet men 3 dagen wachten nochtans is men 7 op
  7 bereikbaar maar men moet binnen geraken. PROFICIAT TELENET.Bereikbaar ,kan men daar een juiste
  omschrijving van geven?. Is de wachttijd ook zolang voor een nieuwe instrallatie?.STOP DE REKLAME OP
  TV het zijn enkel onuitvoerbare beloftes.

 • 25 oktober 2016 om 14:18
  Permalink

  Als het zo verder gaat met telenet na al die jaren KLANT met alles laat ik alles AFSLUITEN en ga naar PROXIMUS iiiiiiiiiii

Reacties zijn gesloten.