Lyrisch empathisch

Lieblich Gedackt“.  De frons in mijn wenkbrauw weet niet wat het betekent.  Zelfs nadat ik de uitleg gelezen heb, denkt mijn andere wenkbrauw “Hèh?”, waardoor ik nu al een half uur met een verbauwereerde blik op mijn gezicht naar het scherm zit te staren. 

Een vriend heeft na lang aandringen de stap gezet om een blog te beginnen.  Het is best, want de mensch blijft anders met teveel gedachten in zijn hoofd zitten: gedachten die geboren worden om een leven te leiden los van hem.  Gedachten die zich niet laten vangen in één taal.  Ik vind het sterk hoe hij zijn ziel uitpuurt in het Nederlands, het Frans, het Engels.  Gedachten die je nog écht moet lezen; die je niet als gestold junkfoodvet doorslikt.

Zoals deze.

Een reactie op “Lyrisch empathisch

 • 6 maart 2008 om 15:17
  Permalink

  Too much jim amability, indeed

  Je was al te goed voor deze wereld, nu ook voor mij

  De boodschap is: aanvaarden.

  Veel dank voor de aanmoediging, we zijn vertrokken, en ik maak er nog iets van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *