Blogverhuis naar Amerika

Mijn blog is verhuisd naar Amerika.  De server (van de firma servage.net) waarop Jimability draaide was veel te traag.  Ik had al een paar keer mijn ongenoeg geuit tegenover hen, vooral ook omdat mijn site er vaak uitlag.  Nu draait die op servers van DrupalValueHosting.

Allemaal goed en wel, maar

Wat heeft dat met mij te maken?

Jij moet eigenlijk niets doen… dan wachten.  Als dit het meest recente bericht is dat je op dit blog leest, dan betekent dat dat de Internet goudengidsen de aanpassing nog niet gedaan hebben voor Jimability en dat jij eigenlijk nog op de oude pagina’s terecht komt.  Als je een paar uur (tot maximaal 48 uur) wacht, dan kom je vanzelf op de nieuwe pagina’s uit.

Dat is het.  See you on the other side of the pillow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *