Wie heeft het? (2)

Ons Vale vindt mij nen hetenIk heb lang getwijfeld of ik het hier wel op de site zou zetten, maar ik kreeg vandaag een mailtje van een Spaanse collega met als subject “For Your Eyes Only” en een foto van haar met opschrift als attachment.  Ze weet dat ik nog een beetje Spaans ken van Vroeger Toen Het Grijze Haar Nog Niet In Bloei Stond Op Mijn Hoofd en voegde dus een weinig cryptisch bericht toe.

Geef toe, ze staat er goed op.  Ze heeft ook nog een paar vriendinnen: Caro, Flor & Romi en Sofi.  Ze zijn allemaal even wild over mij, gretig, hongerig en verslaafd en doen vooral geen moeite om dat weg te steken.

Ik wist natuurlijk al langer dat Vale mij de heetste rooster inda hen house vond, maar het doet altijd plezier om dat ook eens op digitale velox te krijgen, zeker als de twijfel toeslaat bij posts als deze.

Ik wil graag de fotograaf van dienst (Mr. Axe) bedanken voor het schone materiaal.

(ook dank aan @netlash)

Je kan ook zelf contact leggen met Vale (handen, thuis!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *