StopMotion

Mijn eerste Stop Motion poging heb ik gepleegd bij de afbraak van het Folie à Deux decor voor we het verscheepten naar Knokke.

Ik heb Michel’s handleiding gevolgd, met hier en daar een wijziging (ik heb FLV Videoconstructor gebruikt om de AVI om te zetten naar FLV).

Het valt me trouwens op dat het filmpje toch nog behoorlijk groot (in Megabeten uitgedrukt) geworden is.  Tip voor mezelf voor de volgende keer: veel meer foto’s nemen (wat niet gemakkelijk is met een afstandsbediening voor mijn Nikon D70s die maar op max. 5 meter werkt en waarbij je keurig moet richten).

2 reacties op “StopMotion

  • 25 februari 2008 om 12:19
    Permalink

    Ja, als mensen die foto zien zullen ze nog veel goesting hebben om naar La Barraca te komen…

  • 25 februari 2008 om 13:16
    Permalink

    Je bedoelt repetitieruimte La Barraca?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *