Twist & pull

Het blogwonder dat Jimability heet, laat het de laatste dagen wat afweten: er wordt te weinig gepost, dat weet ik.  Maar laten we hier geen metapost van maken over hoe frequent er geblogd moet worden en dat ik daar dan niet aan zit, want who the heck is daarin geïnteresseerd.

Waar ben ik de laatste dagen dan wel mee beziggeweest?  Dat u dus niet denkt dat ik kwelend en kwijlend in de zetel gehangen heb om te foeteren tegen reclameboodschappen en nieuwsuitzendingen op televisie.

Ik zit nu eenmaal in dezelfde turfbak als Madam InDeStudio en ben afgelopen weekend druk in de weg-en-weer geweest met decors afbreken, afstervend tapijt (den feuter) versjouwen, practicables laden&lossen en megazebrabanken in elkaar zetten.  Tussendoor nog wat repeteren, persmapjes maken, website aanpassen en nog wat dagen extra verlof opnemen om toch maar alles klaar te krijgen voor het Nagt festival waar we spelen.

Bij dat alles heb ik mijn rug bezeerd dankzij een ongecontroleerde twist & pull, waarbij zelfs een kurkentrekker in titaniumlegering de geest zou gegeven hebben.  Ik loop erbij alsof ik een struisvogelei in mijn broek heb en het lopend uitbroed.  Als dat maar goedkomt tegen vrijdag.

Ik bedenk me net: misschien maak ik wel een stopmotion van de afbraak en opbouw van ons decor, een beetje geïnspireerd door Michel.  Als ik daar de tijd voor heb.  Als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *