Nokia PC Suite Installatie

Die avond vond ik het nuttig ende nodig om na mijn Vista crash van vorige week eindelijk nog eens Nokia PC Suite te downloaden.

Ik start de installatie op nadat de download-file nauwelijks droog was, en ik krijg: "Checking the Web for a new version of Nokia PC Suite".  Reken maar van yes dat hij er één vindt.

Screenshot: Nokia PC Suite Installation 1

En eenmaal de update gedownload, krijgen we dit venster te zien:

Screenshot: Nokia PC Suite Installation 2

Volledig overbodig scherm trouwens. Als ik aangegeven heb dat hij een nieuwe versie moet downloaden, wel, herstart de rotzooi dan maar automatisch, he!

Kan er iemand van de Nokialingen uitleggen waarom ik eerst een installatiefile van 25Mb moet downloaden zodat dat ding kan achterhalen dat er een recentere versie is van 27Mb?  Finnelingen, zet in het vervolg de laatste versie online.

Update 08/02 17:15: En net kreeg ik een system tray ballonnetje dat jengelde: "A new Nokia PC Suite update is available."  Ik klik en deus ex machine verdween het met de Vista-noorderzon.

Update 08/02 17:44: Hier is ie: het scherm dat zichzelf verborg achter alle andere schermen en zich niet nestelde in de taskbar onderaan en dus ook niet zichtbaar was met Windows Flip 3D:

Screenshot: Nokia PC Suite Installation 3

Huppakee, weer 10Mb downloaden. Ze staan toch goedkoop, mijnheer.

Een reactie op “Nokia PC Suite Installatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *