The Sound of Code/Coding

Een twijg in mijn gezicht (met wat vertraging):

Welke muziek zet ik op als ik aan het programmeren ben.

Of ik nu aan het programmeren ben of aan het documentkakken, het maakt weinig uit. 

Ik zet sowieso de radio af.  Meestal luister ik naar StuBru, maar als ik aan het programmeren sla, dan wil ik het geblaat dat ik anders zo hupsch en gansch toll vind, helemaal niet horen.  Ook andere zenders, waar vaak tussendoor minder tekst gebraakt wordt, moeten hun programma’s onderbreken voor nieuwsberichten, verkeersinfo en irritante reclameboodschappen die de laatste dagen alleen maar over auto’s en saloncondities gaan.

De funkmuziek die ik normaal really dig laat ik ook iTuneless.  Het is te opzwepend, ik zing mee.  Is het niet luidop, dan toch in my minds ear

Wat blijft er over?  Jazz, lounge, fuze, muse.  Wat voor een ander poepmuziek is (als in: muziek om eens goed van vochtuitwisseling te doen) is voor mij ideale werkmuziek.  De wel/niet associatieve connectie daartussen is geheel de uwe.

Hoesjes:

Supperclub Volume 2 Hôtel Costes Volume 4 Private Lounge Volume 3 Sven Van Hees - Gemini David Holmes - Ocean's 11David Holmes - Out Of Sight Sade - Sweet Love Exotica DJ Kicks - Kruder & Dorfmeister Elite - Model's Attitude

 

Dit stokje gooi ik graag door naar: Mr. Moose en Jan M.

6 reacties op “The Sound of Code/Coding

 • 24 januari 2008 om 16:26
  Permalink

  Goh, wat is veilig. Er zijn nog geen codemonkeys aan ontsproten, en vieze ziektes (behalve SOA) heb ik er ook nog niet aan overgehouden.

 • 26 januari 2008 om 0:02
  Permalink

  i am on it baby….

  ik denk aan een strakke laura lyne 😉 voor deftig onderbouwde code.

 • 1 februari 2008 om 9:49
  Permalink

  Geef mij maar het stevigere werk, pure rock baby!

  Laat de Led Zeppelins, Jimi Hendrixen en Queen-dudes maar los, wel oppassen voor den Freddie als je het als poepmuziek wil gebruiken 🙂 Zoveelste theatraler zoveelste liever, dat geeft altijd het gevoel dat je goed bezig bent.

  Frankie boy die Laura Lynn is toch wel echte poepmuziek he, de grote boodschap bedoel ik dan wel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *