Boekentijd

Het was weer eens Amazon-tijd, dus boeken bestellen.

Ik maak me nu ineens de bedenking hoe verkeerd ik wel niet bezig ben: al die boeken bestellen bij Amazon, terwijl daarvoor kweetniehoeveel bomen moeten geveld worden: misschien wel Amazonewoudbomen!

Soms dagen er mij dingen, die voor iedereen van in het begin al duidelijk waren, omdat ik er nooit bij stilgestaan had of omdat ik het verband nooit gelegd had.  Als een tussentijdse bemerking: hoe ziet dat er uit, een verband dat nog niet gelegd is?  Maandelijk wit?  Of dat je ook nooit kan wonen op een onbewoond eiland.  Of lozen uit een bodemloze put.  Of likken met een pannenlikker.

De boeken die ik gekocht heb, in het reeksje “’t Moet niet altijd saaie lectuur zijn, maar ’t mag wel eens droog zijn”:

  • Rapid Contextual Design
  • Programming PHP
  • Web Database Applications with PHP and MySQL

De laatste twee, niet alleen, maar ook voor het werk dat ik voor een collega wil doen.  Maar ehm, ik heb daar nog niets van laten horen, collega, ’t komt nog, ’t komt…

Een reactie op “Boekentijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *