bwards 2007+1

bannerbwards Kijk, ’t is simpel. Je leest af en toe dit blog. Je weet dat het nog veel leuker en beter kan, als er méér en frequenter gepost wordt.  Om dát allemaal met één beweging duidelijk te maken, vul je de URL in op het stemformulier van bwards 2007+1.

Url van deze blog (haal je betere knip- en plakwerk boven): http://www.jiza.net/blog

Deze url invullen als “url van de blog die voor mij de derde plaats verdient” en je geweten krijgt een opkikker vergelijkbaar met het doneren van je eindejaarspremie aan een afwisselend door tornado’s, aardverschuivingen en vulkaanuitbarstingen getroffen melaatsenkamp.

Deze site benoemen tot “blog die voor mij de tweede plaats verdient” en een glimlach zal jouw aanschijn sieren die zelfs niet met een botte lepel, aangescherpte koevoet en titanium breekijzer weg te krijgen is.  Miss & Misters Universe zullen geelgroen wegtrekken van jaloezie bij het bewonderen van jouw schaduw.

En deze site uitroepen tot “blog die voor mij de eerste plaats verdient” en de wetten van het universum zullen u overstelpen met genot, liefde, geluk en belonen met een behouden stoelgang.  En dat laatste, mijner vrienden, dat is het summum waar elkeen op deze tollende aardkloot van droomt.

Een reactie op “bwards 2007+1

 • 19 januari 2008 om 15:21
  Permalink

  Lap zeg, ik heb zo snel voor u gestemd dat ik uw berichtje niet goed gelezen heb. Ik las ‘gouden stoelgang’
  dacht: voor minder gaan we niet, dan hoef ik nooit tegen mijn kinders te brullen: ‘Denkt gij dat ik geld sch****
  misschienst?!”
  Maar nu lees ik dat dat er helemaal niet staat! Kan ik dat nog annuleren? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *