Switch off CES

Ik vind het grappig: op de prestigieuze Consumer Electronics Show (CES), waar de laatste snufjes rond audio, video, wireless, digitale beeldverwerking, … en andere technologieën worden getoond, kan je met een universele afstandsbediening de rust verstoren:

(via)

Je wordt dan “flauwe plezante” genoemd, je toegangspasje wordt afgenomen en je wordt de deur gewezen.  Maar ineens wordt ook Het Grote Debat heropend of bloggers zich wel tussen de reguliere pers mogen begeven.  Nog even wachten en we krijgen hoogoplaaiende discussies over wat de waarde is van blogging; of blogging een vorm van journalistiek is en of dat wel een goeie zaak is dat iedereen zomaar prosumer is.

Misschien een alternatief voor prosumer: de conducent/conducer, een prosumer die zich weet te gedragen.

2 reacties op “Switch off CES

  • 14 januari 2008 om 16:12
    Permalink

    Lachen. Misschien moet ik er zo maar ééntje meepakken naar de volgende PDC. 😉

  • 14 januari 2008 om 16:17
    Permalink

    Zuust, al loop je dan wel het gevaar buitengegooid te worden. Dan kan je ook overdag in de Fig gaan zitten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *