Kerst

elfyourselfO, mijn God, wat zijn we origineel.  Omdat slechts de halve mensheid zichzelf ge-elft heeft, wil ik de resterende 50% deze ultieme vorm van kerstwens en nieuwjaarsgeblaat niet ontzeggen.

Een blijdschapperige Kerst en drankerig Nieuwjaar gewenst.  Hou jullie dit jaar wat in met “etentjes waar je echt had moeten bij zijn”, “feestjes waar we nog op jou gewacht hebben” en voorleesavonden van de kers(t)verse goede voornemens voor het nieuwe jaar.  Ik daal immers af naar het taalzuivere Tervuren.

Voor wie (lang) niet (meer) in mijn diepgewortelde masochistische misantropie gelooft: ik wens jullie in 2008 lekker warme voetjes: de jouwe, de hare, de zijne en de hunne.

En mocht je het elfendansje nog niet gezien hebben, go amuse yourself.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *