Wreend winters wijs

We kwamen net terug van het dagelijkse autoritje, de wekelijkse boodschappen en de jaarlijkse kerstinkopen, en er stond een pakje aan onze deur.  Geen amazonebestelling gedaan, lately, dus ik kon het niet meteen thuisbrengen.  ’t Bleek van de Inferiskes te zijn.

DSC_5294 DSC_5295

Da’s nu ne keer plezant. We kunnen digitale kerstkaarten sturen, blogskens over mekaar schrijven en wat over en weer cyberen, maar het is wel extra superleuk om nog eens iets in de snail mailbox te krijgen.  Met lekkere suikerbonen.  Bedankt, Familie A!!!

3 reacties op “Wreend winters wijs

 • 21 december 2007 om 21:11
  Permalink

  Ah ja, we moesten jullie nog bedanken voor het kadootje dat klaas gekregen heeft, en vermits er ook een kerstkaartje onderweg moest geworden gehad zijn, en er hier al even een postpakketje stond te blinken met de suikerbonen, dus hebben we ze maar gecombineerd. 😉

  Merci nog eens hé!

 • 21 december 2007 om 21:12
  Permalink

  Btw, uw gravatars staan een beetje scheef.

 • 21 december 2007 om 23:41
  Permalink

  Ja, ik zit er nog wat mee te worstelen. Zal de komende dagen eens kijken naar de CSS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *