Aken

Het was me wel het shittytripje naar Aken.  Kerstmarkt temidden van de Duitsers, met een pot gluhwein in hun linkerkolenschop en een braadworst in hun rechter.  Onmogelijk dat ze dat sauber en smecklich voor de omstaanders weten binnen te slobberen.  We stonden ernaast en dronken een hete wijn.

Ik moet toegeven, het was niet echt shitty, gewoon een beetje kak dat tripje naar Aken.  We waren nog maar 50 km onderweg of ik ontdekte dat ik mijn camera, mooi ingepakt, op de stoel in onze living had laten staan.  Alright, geen Akense sfeerfoto’s voor mij dus.  Wel heb ik me een objectief gekocht voor mijn D70.  Een lensje waarmee ik een bredere range foto’s kan nemen, ofte de 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX Zoom-Nikkor  Daarmee wordt de standaard lens die ik bij de body van mijn camera gekocht heb, overbodig.  Dat wordt op e-bay gooien, tenzij ik die alsnog hou voor mijn kwijlsnoepje: de Nikon D300.  Ik heb hem daar in Aken in mijn handen gehad.  *Zucht* *droom* en *drool*.  Dat wordt nog wel een half leven sparen.  En de verkoper maar zeggen dat die slechts een tikkeltje beter is dan de camera die ik nu heb.  Voddenvent.  Ik zal het maar wijten aan mijn beperkte kennis van het Duits en zijn dito kennis van het Engels.

De tweede dag zouden we naar de Carolus Thermen gaan.  Groot, mooi en ons door iedereen aangeraden.  Het eigenste moment dat we binnenstapten werd mijne jonkvrouwe zowaar ziek.  Geen Karol, geen thermen.  Linea recta naar huis.

Geen gezaag, we hebben gewoon minder geld uitgegeven.  Kan tellen in deze dagen van uitdijende gaten in de handen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *