Aken

We gaan een paar dagen naar Aken. Fokking Kerstmarkt. Wat valt daar nu te beleven.

Maar we gaan ook chillen, zennen, cool downen en relaxen.  Wellnessen bij den Duits.  Ik kan het gebruiken, de hete stoof in mijn poriën.  De blos op mijn wangen is de laatste tijd alleen maar ontstaan door gevulde sinussen.  De komende dagen zal dat veroorzaakt worden door diepsnijdende koude, afgewisseld met heisse Cacao en kersttrollen en eindejaarselfen met de billen bloot.

En aan de vooravond van al dat lekkers bezat ik mij met een flesje Honing Kruidenwijn Rood dat ik hier in onze bar gevonden heb.

Zielig, dat zwarte gat.

4 reacties op “Aken

 • 18 december 2007 om 21:09
  Permalink

  Billen bloot : Ganz Geil !
  Schol!

 • 18 december 2007 om 23:15
  Permalink

  @Tony: in een poëtische bui? 😉

 • 20 december 2007 om 16:30
  Permalink

  Ik zal u gedenken als ik voor de Dom van Keulen sta met een glühwein in de ene hand
  en mijn madam aan de andere arm.

  En by the way, er is geen Zwart Gat, alleen een smalle kloof tussen de ene (theater)kick en de volgende.
  Effe aanlopen en gewoon jumpen.

  Gruss Got!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *