De laatste show

Vandaag de laatste “Sex in Sakhalinsk” gespeeld, althans de voorlopig laatste.  Het gapende zwarte gat (dat van de Fat Lady uit It ain’t over till the fat lady sings) meldt zich al aan met bonkende contracties.

Ik zal er mij enerzijds in nestelen, in dat warme, donkere hol, al was het maar om weer wat slaap in te halen.  Ik heb nog nooit een productie meegemaakt waar we zo vaak, zo lang en te vaak te lang bleven nabeschouwen in pub of fout café.

En natuurlijk, ik zal het missen: de wakke geur van de barak, de muffe walm van creatie die in elke vezel van mijn kleren bleef hangen en de fraigrance van sigaretten die mijn poriën opnamen en thuis in rookwolkjes weer exhaleerden.

Maar vooral ook de leute en de fiele Leute.  En nu kruip ik in bed voor ik uit melodrama in coma beland.

Op naar Folie à Deux – La Suite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *