Meningen

Het is natuurlijk de aard van het beestje, maar door het met zijn allen zo uitgebreid over Kristof Hoefkens zijn artikel in de Standaard te hebben, geven we hem wel uitzonderlijk veel aandacht, toch?  Gewoon geen link achter zijn naam zetten, of misschien zijn naam verkeerd spellen, dat scheelt ook in Googleclicks.

Is het dan zo erg dat die mens zijn mening geeft, dat wij dan allen een andere mening moeten hebben en die ook nog moeten neerschrijven?  Vrijheid van meningsuiting, toch?  We hebben ook allemaal over alles onze eigen mening. En we zijn nooit uitgemeningd.  Een man gooit zijn vrouw uit het raam.  Maar daar stopt het niet.  In het televisienieuws horen we ’t gedacht van de buurvrouw:

Tsja, het was eigenlijk een heel onopvallende man.

Wat ben ik daarmee?  Een heel onopvallende man.  Ja, wat denk je, ’t zijn altijd onopvallende mannen.  ’t Is niet dat ze hem de ganse tijd met een vrouw tegen het raam geplakt zagen masturberen.

Ik dwaal af.  Meningen.  Het ganse Internet zit vol meningen. Misschien moeten ze die vrijheid van meningsuiting maar gewoon afschaffen en kijken wie er dan nog zijn bek durft open te trekken.  Naar die m/v wil ik wel eens luisteren.

Maar da’s weer mijn … ehm… mening.

Een reactie op “Meningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *