Duur dik

Vandaag op één en dezelfde homepage van De Standaard: Aantal obesitasoperaties neemt sterk toe en Eten duurder, gsm goedkoper.  En verder, ook nog op dezelfde kwaliteitskrant Groen! wil urgentieprogramma koopkracht en de andere politieke partij SP.A wil controle op abnormale prijsstijgingen.

We worden niet alleen dikker, we betalen er ook meer voor om dikker te worden, en onze groene en rode partijen willen er op toezien dat de democratie gehandhaafd wordt en dat iedereen, en dus niet alleen de rijken, de mogelijkheid hebben om zich vetrond te kopen en te vreten.

Obesitas, nu exclusief voor iedereen!

2 reacties op “Duur dik

 • 15 december 2007 om 19:06
  Permalink

  Effe kei-saai en serieus doen en al, maar obesitas is vooral een exclusief cadeau voor mensen die het geld niet hebben om gezond (lees: niet ge-processed) eten te betalen. Of de tijd niet hebben om dat ook klaar te maken.
  Soit, moest mij even van het hart 🙂

 • 16 december 2007 om 3:10
  Permalink

  Of course, you’re probably right. Ik heb alleen nooit begrepen waarom gezonde voeding ook altijd per se duur moet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *