Metatale

Die gasten van Metatataratale zijn ook grappig.

Toen ik ruim een week geleden mijn blog van herberg verwisselde en hier kwam logeren, had ik er niet bij stilgestaan dat dat natuurlijk een impact zou hebben op mijn Google PageRank en op zo nog een aantal andere rankings waarvan we roepen dat het toch allemaal niet zo’n belang heeft.  Maar we houden wel elke dag ons Internetverkennertje, vuurvosje, operette en safari in gereedheid om te checken hoe het zit met onze statistieke hiërarchie.

Mijn vorige blogplaats stond gemetateeld op 13.  Dus dacht ik, laat ik de meta-boys aansporen om mijn blog op te nemen via hun metataletool.

De URL www.jimability.com/blog werd niet teruggevonden in de database. Hij werd automatisch toegevoegd en zal bij de volgende (wekelijkse) publicatie worden opgenomen.

En dat krijg ik nu al meer dan een week op mijn dak.  Ben ik niet terug te vinden, werd ik gemetaboycot of gaat het hier over metawekelijkse publicaties?

In ieder geval blijf ik op mijn eigen metasteelse manier hun database volproppen met entries tot wanneer ik weer een cijfertje krijg.  Niet omdat het zo superbelangrijk is, het is een work of the day geworden.

Metatarjatatatatata bonanza!

6 reacties op “Metatale

 • 29 november 2007 om 22:50
  Permalink

  Jim, het hangt er een klein beetje vanaf hoeveel eerdere berichten de bot kan ophalen van een nieuw toegevoegde blog. Als dat aantal beperkt is, dan kan het dat de rank nog even achterwege wordt gehouden omdat de resultaten gebaseerd zijn op een te beperkte hoeveelheid data. Als je de database blijft volproppen dan komt het helemaal goed 😉

 • 29 november 2007 om 23:04
  Permalink

  @tijs: Prima! Blijven bloggen en blijven meta-loggen, dus 🙂 Thanks voor de respons!

 • 30 november 2007 om 16:39
  Permalink

  Moehaha ik zit aan 14. En ben je al toegelaten bij mooiemensen.com 😉

  Of laat je het maar bij uglypeople like me

 • 30 november 2007 om 17:09
  Permalink

  @Frank: ik zit al jaren te wachten op de mensen van “Beautiful” (VT4)…

 • Pingback: Het ‘nu’ van tegenwoordig | Jimability

 • Pingback: Metatale the sequel | Jimability

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *