Cheap: registratie EU Innovation Day

Goedkoop.  Je bent Microsoft, organiseert een EU Innovation Day in Brussel, registreert zelfs een domain, maar wie zich wil registreren die krijgt een mailto: link.  “Mailto:”, gasten, komaan zeg.  It is so 90’s!  En mijn Vista + Internet Explorer geeft daar dan deze boodschap op:

euinnovationday

En blijkbaar draait alles binnen een frameset.  Frames!  Blèrgh!  En ik die dacht dat we daar van af waren (behalve dan mijn eigen site die dringend nood heeft aan verandering, maar shhhhht).  Mannekes, mannekes, en dat voor een Innovation Day!  Een proper formulierke waarin gevraagd wordt naar de benodigde info is teveel werk?  Een propere frameloze layout iets té innovatief?

Maar natuurlijk: er ligt geen hond van wakker en geen ene kat spuugt er een braakbal om. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *