Sokklamoes

Ze zullen mij vandaag op vrouwendag niet als keukenprinses verslijten.  Nochtans staat mijn haar in bloei als een volwassen prei.

We hebben een dessertnamiddagje gehad en mijn maag kwaakt als een opgeblazen pad op versiertoer.  Deel van het gekweel komt door mijn eigengemaakte chocolade mousse, die dit keer veel te zwaar is uitgevallen.

Het was al even geleden dat ik nog mousse au chocolat gemaakt had, dus was ik bij cuisine-trien Kristof te rade geweest voor het recept.  ’t Zal wel aan mij liggen en niet aan de chef, maar met het resultaat kan je Afghanistan bombarderen; en Irak, en Brus-Hal-Vilv (tenminste het gedeelte dat we kwijt willen).

Zelfs na een middagje schransen blijft er nog de helft over.  Wie zijn donkerbruine vloertegels nog moet voegen, mag een emmertje specie komen halen.

Een reactie op “Sokklamoes

  • 11 november 2007 om 21:22
    Permalink

    Jep, als er iemand morgenvroeg een pannenkoekje wil, come and get it in de studio!
    Maar uw sokklamoesj was de indigestie wel waard.
    Xaro, resident keukenprinses – studio54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *