Live Messenger Beta Installer

Jaja, ’t blijft een bèta installer, maar ik kan me niet ontdoen van de idee dat dit toch al vroeg tijdens het Live Messenger Bèta Installer testproces had moeten opgemerkt zijn: als ik Live Messenger probeer te installeren en ik heb alle applicaties afgesloten, dan blijft het ding toch zagen over het feit dat Windows Explorer nog zou open staan.

live_installer

Welke explorer?  En wat heeft die te maken met Live Messenger?  Ja, ik weet dat explorer altijd draait, maar waarom daar moeilijk over doen?

2 reacties op “Live Messenger Beta Installer

 • 16 september 2007 om 23:24
  Permalink

  Ah, dat heeft ie bij mij niet gedaan.
  Misschien vind hij uw wallpaper te lelijk?

 • 16 september 2007 om 23:24
  Permalink

  “vindt hij”, dus. Getver zeg, zo’n dt fouten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *