Nokia boum

Op standaard.be verscheen vandaag een artikel dat bepaalde Nokia batterijen oververhit kunnen geraken tijdens het opladen, en dat je op de site kan checken of jouw batterij gevaar loopt.

Omdat mijn moeder zelfs gewag maakte van ontploffingsgevaar (moeders…) streek ik neer op de Nokia pagina ter vervanging van de BL-5C batterij.  Ik moest daar zowaar een 26 (zesentwintig) karakters-lange batterijproductcode ingeven.  En het enige wat boum zei was de website zelf.  Thuis nog eens geprobeerd.  Nada, tot wanneer ik merkte dat het formulier niet reageerde op mijn ENTER -toets maar wel de SUBMIT knop ingedrukt moest worden.  En elke keer weer die 26 karakters intypen.

Van rap eens een formke in elkaar flansen gesproken.

Eind van ’t verhaal: ik krijg een nief batterij.

Een reactie op “Nokia boum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *