Beter niet ziek worden

Zit nu al anderhalf uur te wachten in de wachtzaal bij de dokter.  Geen internetconnectie, dan maar offline bloggen, en publishen wanneer ik thuis ben.  Ik betrap er mezelf op dat ik het geduld niet heb.  Voor ingewijden al lang geen nieuwtje meer.

Ik heb me kunnen bezig houden met het eindelijk uitlezen van Alan Cooper’s “The Inmates Are Running the Asylum”, maar toen dat boek uit was, moest ik op zoek naar een Internetconnectie, of toch, some digi-stuff.  Imagine this, geen unsecured Internetconnectie in de omgeving, slechts 1 securede.  En die leek ook niet meteen geconfigureerd met de voor de hand liggende paswoorden.  Wat moet een digilieker tegenwoordig nog doen om aan zijn bits te geraken.  Waar zijn de hotspots als je ze nodig hebt.

Ik zal mijn portable maar keurig wegsteken alvorens de boze dokter mij komt halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *